Quizoom

Gore pozimi - Kako poskrbeti za varno pot?

Zimski obisk gora z bleščečimi razgledi je posebno doživetje. Zaznamujejo pa ga tudi nižje temperature, krajši dan, zaprte planinske koče in posebne snežne razmere, zato zahteva skrbno pripravo in previdnost. Na kaj vse moramo biti pozorni, da bo obisk gora pozimi varen?

Vabljeni k ogledu spletnega dogodka Gore pozimi - Kako poskrbeti za varno pot? z gostom Matjažem Šerkezijem. Matjaž Šerkezi je gorski reševalec, alpinistični inštruktor in strokovni sodelavec Planinske zveze Slovenije. Gorski svet je vzljubil že v otroških letih, zdaj pa navdušenje nad gorami prenaša na širšo javnost in pri tem nikoli ne pozabi na najpomembnejše – varnost.

Prijavite se
Quizoom

 

Če se želite prijaviti na dogodke, predavanja in nasvete (v nadaljevanju: aktivnosti) na temo "Najboljše zavarovanje je tvoje ravnanje", morate v prijavnem obrazcu izpolniti vsa zahtevana polja in GENERALI zavarovalnici d.d. podati privolitev za obveščanje o ponudbi, novostih, ugodnostih, dogodkih in novicah. Če navedenih pogojev ne boste izpolnili, se na aktivnosti ne morete prijaviti.

Potrjujem prijavo
Loading…